Ha a közösségi oldalak könyvek lennének…

Posted by Alexandra on 2014-08-25 in ~ i ♥ books ~ |

Hellóbelló!

Újabb hétfő, újabb book tag. Ezúttal a Social media, vagyis a netes közösségi oldalak kerülnek középpontba.

Jó olvasgatást! :)

 

Twitter – Kedvenc rövid könyved:

A Garfield-képregények. A zsebkönyvek alig 100 oldalasak, és ugyan nem sok szöveg van bennük, de imádom a főszereplő lusta, elkényeztetett macskát, az együgyű Ubult, és a készítő; Jim Davis humorát. :)

 

Facebocovers_67891ok – A könyv amelyet mindenki ajánl, hogy olvasd el:

Csontváros, és folytatásai, vagyis Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozata. Úton útfélen (na jó, csak a könyvekkel kapcsolatos oldalon) beleakadok, s mindenhol nagyon dícsérik, ajánlják a könyvet. Ezt jelnek vettem, és elkezdtem olvasni. Eddig nem rossz. :)

 

Tumblr – Egy könyv, amit mielőtt olvastam volna, még jó volt:covers_67891

Lisa Jane Smith Vámpírnaplók sorozata. Amikor itt Magyarországon is elkezdték adni a tv-ben,
éppen vámpír-lázban égtem, és egyértelmű volt, hogy nézem ezt a sorozatot. A 2. évad végénél ugyan elakadtam, szinkron-, idő- és egyéb hiány miatt, viszont ezt idén még mindenképpen pótolni fogom! :) De térjünk át a könyvekre… A sorozat és a regények között óriási eltérések vannak, plusz, vagy éppenséggel elhagyott szereplők, névváltoztatások, a fő cselekményről nem is beszélve. Az első 4 kötet még úgy ahogy tetszett is, bár ott is voltak laposabb részek az eseményeket tekintve, de az 5. részt nem tudtam befejezni, pedig ritkán hagyok félbe könyveket. Csalódás volt, így egy időre maradok csak a tv sorozatnál…

 

Myspace – Egy könyv, amire nem emlékszel, hogy tetszett-e vagy sem:

Hmm..általában emlékszem az érzéseimre egy-egy könyvvel kapcsolatban, ezért is nehéz erre a kérdésre válaszolni. Talán az évekkel ezelőtti olvasmányaim között biztos van ilyen, de most nem jut eszembe egyik sem…

 

covers_305145Instagram – A legszebb borítójú könyved:
Azok közül a könyvek közül, amelyeket birtoklok is, a kedvenc borítóm a Csitt, csitt-é, ugyanis egy angyal látható rajta, amint éppen zuhan. Ezen kívül persze a Nyugalom tengerének a borítója is szép a maga nemében, hiszen tulajdonképpen két kép az egyben.

 

YouTube – Egy könyv, amit szeretnél ha megfilmesítenének:covers_67891

Csitt, csitt-sorozat. :) Jövőre ígérték a filmet, amit aztán visszamondtak, pedig szívesen végignézném a mozivásznon is Nora és Folt történetét. Ezenkívül az Evernight-sorozatért is mennék moziba, illetve az Egy kutya négy élete című műre is kíváncsi lennék, hogyan fimesítik meg. :)

 

Goodreads/Moly.hu (ha már magyarok vagyunk, akkor a saját könyves oldalunkat reklámozzuk, vagyis  a Moly.hu-t) – Egy könyv amit mindenkinek ajánlsz:

A csoki tages bejegyzésben volt egy hasonló kérdés, oda a Harry Potter-szériát írtam. Ezen kívül persze rengeteg könyv van, amit ajánlok, de amiket tényleg érdemes mindenkinek olvasni az az Elakadó lélegzet, Egy kutya négy élete, Hol lehet Noel, Sarah kulcsa, na és persze a Drakula, mint igazi klasszikus. Akik szeretik a romantikusabb műveket, azoknak feltétlenül ajánlom figyelmébe Kate Morton Felszáll a köd című művét, és Peter Marshalltól a Tombol a Holdat.

 

A tagre Goodreads-en találtam rá, ITT.

Címkék: ,

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.