Mert a macskának is kilenc élete van…

Posted by Alexandra on 2019-06-24 in ~ az élet meg minden ~ |

A minap a szokásos céltalan internetes böngészés közben egy régóta nem frissített oldalra tévedtem. Pedig a cikkeket, bejegyzéseket olvasva az oldal szerkesztőjének annyi terve volt! Az élet azonban ilyen, az ember igyekszik tervezni, de kiszámíthatatlan a jövő.

Ez velem is így történt: az egyetemi tanulmányaim alatt egyre kevesebb szabadidőm lett, főleg ahogy megkaptam az első komolyabb gyakornoki munkámat. Majd jött a jogosítvány megszerzése, szakdolgozat írás-védés, államvizsga, és hopp, már az első munkahelyemen töltöttem a mindennapjaimat, mindeközben megtartva az egyensúlyt a magánélettel is. Azóta nyughatatlanságom miatt belevágtam egy újabb képzésbe, új munkahely mellett, garantálva, hogy ne unatkozzak egy percet sem. ^^

A múlt hétvégén azonban, hosszú idő óta talán először, alkalmam volt egy könyvet egy ültömben olvasni, melyet még azóta sem tudtam teljesen elengedni, így motoszkált bennem a gondolat, hogy talán hosszabban is kifejthetném róla a gondolataimat, ami túlmutat a „Jó volt, tetszett.” mondaton. Ma pedig kellemes nosztalgikus hangulatban újraolvastam néhány bejegyzésemet, és néhány mozzanatra a megírásukról még most is emlékszem. Így hát miért ne eleveníthetném fel az oldalt? Elsősorban magamnak, magam miatt, hiszen a mai napig kellemes emlékkel tölt el, ha csak visszaolvashattam a bejegyzéseimet, hát még írni mennyire szerettem őket!

Ha pedig valaki még olvassa is, és még meg is fogja vagy érinti egy-két gondolatom, ennél többet már nem is kívánhatnék. ^-^

Nem ígérek semmit, hiszen addig élvezetes egy hobbi, amíg nem kényszer.

De a macskának is kilenc élete van, akkor egy blognak miért ne lehetne? :)

Címkék: ,

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.