Azok a csodálatos könyvek!

Posted by Alexandra on 2014-12-30 in ~ i ♥ books ~ |

Lassan itt az év vége, és éppen a polcaimat nézegettem, amikor is félig elégedetten állapítottam meg, hogy idén több könyvvel is bővült a magánkönyvtáram. Persze ez nekem, mint egy igazi molynak, kevés, de hát mire való a könyvtár és a szintén könyvmoly barátok… :)

Ebben a posztban most ez évi szerzeményeimet szedtem össze. Amit Szilveszterkor mindenképpen megfogadok már az az, hogy jövőre legalább eggyel több könyvet szerzek be, mint idén. :P

Na lássuk!

 

1. Molnár Ferenc: Egy gazdátlan csónak története

2. E. L. James: Fifty shades darker, vagyis a Sötét ötven árnyalata

3. Danielle Trussoni: Angelology – Az átok
A ballagásomra kaptam szüleimtől (többek között). Anya tudja, mennyire szeretem a fantasykat (főleg ha azokban angyalok is szerepelnek), és ráadásul még az egyik kedvenc idézetemet is beleírta! :)

4. Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek 1-2. (Az angyal és A herceg)

IMG_64645. Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet
Idén nyáron sikerült eljutnom két, nyíregyházi molytalálkozóra is, és a második ilyen találkozón aki akart, az ajándékozhatott is, persze mindezt húzással oldottuk meg, hogy meglepetés legyen. Engem @lexa24 húzott, akitől ezt a fantasztikusan megírt könyvet, és még a képen látható apróságokat kaptam, amik mellesleg pár napon belül el is fogytak.

6. Liz Fremantle: Queen’s gambit – Vezércsel

7. Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere:
Szerelmemtől kaptam születésnapomra.

8. Lev Tolsztoj: Anna Karenina

10401877_896913530342439_45035139193390226_n9. Cecelia Ahern: Ui.: Szeretlek
Molyos karácsonyi ajándékozás keretén belül kaptam @tataijucc-tól.

10. Samantha Shannon: Csontszüret
Öcsémtől kaptam karácsonyra, A démonkapuval együtt.

11. Andreas Gößling: 333 – A démonkapu

Ezen kívül még sikerült e-könyv formában megszereznem a Wall Street farkasát, amihez valamikor a nyár folyamán jutottam hozzá. Illetve a velencei utazás előtt kaptam egy Velencés turista könyvet, ami összefoglalja a látnivalókat, és persze egyetem miatt tankönyvekkel is gyarapodtam.

 

Összességében ennyi az én idei book haul-om. (Nagyon kevés, de jövőre remélhetőleg jóval magasabb lesz ez a szám…:P) Ha van kedvetek, hozzászólásban a bejegyzés alján szívesen várom a ti idei szerzeményeiteket! :)

Címkék: ,

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.