Helló világ!

Posted by Alexandra on 2013-10-29 in ~ az élet meg minden ~ |

Már régóta érett bennem a gondolat, hogy létre kellene hoznom egy saját blogot. Kedvem volt ugyan hozzá, de sajnos ötletem, hogy miről írjak, az nem.

Nemrég azonban már a téma is meglett: főként könyvkritikák, azaz saját olvasási élmények köré épülne az oldal.  Az ötletet az adta, hogy elég sokat járok könyvtárba, s ennek következtében rengeteget olvasok. Az olvasottakról általában mindig van véleményem, és ezt szívesen meg is osztom másokkal, persze normális keretek között.  A végső elhatározásban segített, hogy a múlt héten regisztráltam a moly oldalára, s ott rengeteg ilyen jellegű publikációval találkoztam. Úgy gondoltam, ha másnak is sikerül a blogolás, látogatói is vannak, akkor nekem miért ne menne, még ha csak a magam szórakoztatására is írom majd meg a véleményemet?

Így született meg a mai napon a párom hozzájárulásával a blogom (ugyanis a lavx.hu az ő weboldala, és volt olyan kedves, hogy egy al-domaint ajándékozott nekem :) ) , amelyet remélem a közeljövőben minél többen kerestek majd fel, és őszintén remélem, hogy mindenki talál majd kedvére való cikket.

Jó böngészést és olvasgatást! :)

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.