Hamarosan…

Posted by Alexandra on 2014-06-02 in ~ az élet meg minden ~ |

Halihó!

Tudom, lassan egy hónapja nem adtam magamról életjelet, amit sajnálok, mert írni lenne miről bőven, csak sajnos időm mostanság nem sok van, múlthéten ugyanis Velencében jártam, és az időm nagy részét a szóbeli érettségire készüléssel töltöm..

A blogról és a könyvkritkákról sem feledkeztem meg, szépen vázlatokban megvannak, csak időt kell rá szánnom (inkább keresnem), hogy szépen megfogalmazva közöljem is itt. Ennek a posztnak persze nem ez a lényege, hanem hogy a közeljövőben milyen bejegyzések várhatóak az oldalon.

(Remélem, már hétvégén sort tudok majd néhány bejegyzésre keríteni.)

Szóval:

– Könyvkritikákkal eléggé el vagyok maradva, 7 könyv vár kivesézésre, melyek közül az egyikből filmadaptáció és készült, és arról is írok majd néhány sort.
– Mint már fentebb említettem, Velencében jártam, így arról is szeretnék 1-2 gondolatot, és persze képet, megosztani veletek.
– Továbbá egy várólistás bejegyzés is készülőben van, amelyeken olyan könyvek szerepelnek majd, amikkel már régóta szemezgetek..
– Végül, de nem utolsó sorban tervezek egy bejegyzést is írni a könyvheti könyvmegjelenésekről, amik érdekelnek.

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.