Ami még vár ránk…

Posted by Alexandra on 2013-11-16 in ~ az élet meg minden ~ |

Sziasztok! :)

Szégyenszemre, elég rég frissítettem az oldalon, de az utóbbi időben a tanulás és egyéb fontos dolgok nagyon lefoglaltak. Nos, mivel új könyvkritikám még nem készült el (ne kövezzetek meg érte, de jó munkához idő kell :D), így egy teljesen más típusú karcot hoztam most: egy kis előzetes, hogy mi várható az elkövetkezendő egy hónapban az oldalon.

Szóval:

– Nemsokára feltöltöm Alyson Noel: Dark Flame – Sötét láng című könyvéről írt értékelésemet.

– Igaz, nem olyan gyors tempóban, mint ahogy szerettem volna, de egész jól haladok a Trónok harca olvasásával, így arról is hamarosan lesz publikáció.

– A moly.hu egyik tagjának köszönhetően a blog részt vesz egy karácsonyra hangolódó rendhagyó blogturnén. A turné lényege, hogy az adventi hetekben minden nap más-más blogon publikálnak egy-egy bejegyzést karácsonnyal kapcsolatos könyvről, filmről, receptről, miegymásról.

 

A közeljövőben ennyit tervezek biztosra, de remélem, az időm engedni fogja, és akkor mégtöbb élményt és írást oszthatok meg veletek! :)

 

 

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copyright © 2013-2024 Bookish Notes All rights reserved.