Start 2.0

Posted by Alexandra on 2016-03-31 in ~egyéb~ |

Halihó Kedves Olvasók! ha még egyáltalán van valaki

 

Végre ez a nap is elérkezett! Lassan egy éve már, hogy nem publikáltam semmi érdemlegeset az oldalon. Ennek sajnos több oka is van. Az oldallal is voltak problémák, és sajnos a magánéletemben is akadtak fennakadások, és nagyobb prioritást élvező feladatok, így a blogolás egyre inkább háttérbe került az életemben. Ezeket nem is részletezném jobban, a fő, hogy újult lelkesedéssel állok neki újra a véleményem megfogalmazásának.

 

Noha a gondolataim írásos formába való öntése az utóbbi időben nem nagyon ment, azért olvastam ám a könyveket szép számmal, és a jegyzetfüzeteimben azért írogattam megjegyzéseket hozzájuk, így amint sikerül ezeket értelmes gondolatokká összefűzni, publikálni fogom majd őket.

 

Néhány új változás is történt/történni fog. Az oldal kinézete frissülni fog, remélhetőleg a héten sor kerül még erre, illetve végre sikerült rábeszélnem legjobb barátnőmet, hogy csatlakozzon, mint társszerző. Ezentúl az ő véleményét, gondolatait is olvashatjátok majd az oldalon.

 

Reméljük, sikerül majd kedvetekre való olvasmányt találnotok az általunk olvasottak közül. Ha már egy-két ember nekünk köszönhetően olvas el egy-egy könyvet, vagy csak benéz ide, sikerrel jártunk. :)

 

Jó olvasgatást a továbbiakban! :)

Címkék:

Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is! :)

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copyright © 2013-2020 Bookish Notes All rights reserved.